Home
ShellsAngels
AboutUs
1997 - 1st Ride
1998 - 2nd Ride
1999 - 3rd Ride
2000 - 4th Ride
2001 - 5th Ride
2002 - 6th Ride
2003 - 7th Ride
2004 - 8th Ride
2005 - 9th Ride
2006 - 10th Ride
2007 - 11th Ride
2008 - 12th Ride
2009 - 13th Ride
2010 - 14th Ride
2011 - 15th Ride
2012 - 16th Ride
2013 - no ride :-(
2014 - 17th Ride
SHA - Talk
Justus Willemsen
Ruben Willemsen
Genealogie
Gastenboek
Jackspare


Angels Present:

  1. Ronald Bakker & Nicole (alleen UK)
  2. Willem Berkers
  3. Roelinda ten Pas
  4. Peter van der Waa

De eerste grote oversteek

Planning van en naar Engeland en plaats van bestemming door Roelinda geregeld en de ritdag zelf georganiseerd door gastheer Ronald. Medalles door Willem geregeld.

Donderdag 8 augustus 2002

Met de haven van Rotterdam op de achtergrond varen we richting open zee. Op de P&O The Pride of Hull hebben we een diner, een gezellige avond, een goede nachtrust en de volgende morgen een onbijtje.

 

 

 

Vrijdag 9 augustus 2002

's Morgens komen we om 08:00 uur in Hull aan. Helaas, het regent.
Eén voordeel: het is constant. Een grote grijze wolkenmassa druppelt waar we ook gaan. We rijden eerst naar Doncaster alwaar we een kop koffie nemen en bijkomen van de eerste ervaring om links te rijden.

We bespreken de route om op een voor zover het kan, een plezierige manier in Chester aan te komen, want van mooie landweggetjes is nu geen sprake. We zullen veel moeten stoppen om het een beetje warm, droog en geriefelijk te krijgen en besluiten een stukje Peak District te nemen en verder toch wat meer snelweg.

We rijden eerst naar het Cheshire Innovation Park waar Ronald reeds gastenpassen heeft klaarliggen. We bekijken het Shell terrein aldaar en Ronald's werkplek en drinken er een kop koffie. Daarna rijden we achter Ronald's Beatle aan naar zijn huis waar Nicole al op ons staat te wachten met een camera in de aanslag.

Nicole bereidt ons een heerlijke maaltijd en 's avonds drinken we een gezellig glaasje wijn. Dan lekker slapen en de volgende morgen vroeg uit de veren om door Wales te toeren.

Natuurlijk wordt de route van te voren nog even doorgesproken.

 

 

Zaterdag 10 augustus 2002

Ronald komt met een HARLEY aanzetten!
Tja, er is heel wat E-mail verkeer op gang gekomen voordat we naar Engeland kwamen, een klein stukje hieruit:

Hold on to your socks....I have rented a Harley Davidson Sport 1200 CC for Saterday 10th August!! Hope this won't be too much out of line?

> En er dan nog vragend en deemoedig aan toevoegen ; ''Hope this isn't too far out of line ?''
> Let op ! Moet je straks zien met wat voor een vette grijns hij ons die machine laat zien.
> Nee hoor ...wij begrijpen het nu allemaal wel !

 

Hoe bedoeluh GRIJNS?

 

Druid Inn was gesloten, dus... koffiepauze in Ruthin

 

Wat een schoonheid die Harley, nu maar hopen dat de Guzzi wil starten de volgende keer. Volgens Willem ruikt een motor het dat je op een ander zadel heb gezeten!

Over zadels gesproken:
Zo eng waren die bochtjes toch niet??????????????

 

De lunch houden we in Caernarfon

 

 

 

Even een korte drinkpauze aan een mooie ruige rivier met een waterrad

 

Om 20:00 uur komen we in het restaurant bij Chester aan.
We laten het ons smaken!

 

's Avonds hangen we de verdiende medaille om onze nekken en kunnen alweer terugkijken op een geweldige SHA-rit en nemen nog een afzakkertje voor het slapen gaan


Zondag 11 augustus 2002

Helaas moeten we al weer bekennen dat een geweldig weekend bij Ronald en Nicole ten einde is, Nicole heeft ons weer een fantastisch ontbijt bezorgd.

We zadelen de motoren weer op... starten de bulderende pk-tjes...  en rijden met Ronald nog even langs de mooie Chesterse klok en Ronald moet dan de Harley alweer inleveren...

 

Willem, Peter en Roelinda vervolgen dan weer zelfstandig de weg en
leggen mooie "bochies" op de "CAT and FIDDLE ROAD"

 

Aankomst bij de Pride of Hull

WAT EEN FANTAAAAASTISCH WEEKEND!

 

Eerste reacties:

Roelinda: Lieve Angels, Ook weer een beetje bijgekomen? Toen ik vanmorgen thuis kwam ben ik gelijk in bed gedoken (katten er gezellig bij) en heb geslapen tot maar liefst 12:30 uur! Vanmiddag heb ik de fotorolletjes weggebracht, vier stuks waarvan 1 halfvol. In drievoud laat ik ze afdrukken en waarschijnlijk zijn ze woensdag klaar. Echter heb ik waarschijnlijk pas vrijdag kans om ze op te halen. Ben benieuwd!!! Moeten ECHT hele gave tussen zitten, kan bijna niet anders! 1 "SETJE" voor mezelf en de andere twee zal ik over jullie drie verdelen, zodat je niet teveel van een ander krijgt. Ook zal ik ze allemaal digitaliseren en ze op de website zetten. De site zal ik trouwens ook eens veranderen. Misschien vanavond nog wel... Kijk er volgende week maar eens op! O ja, de Mobiel heb ik niet terug gevonden. Ligt ie bij jou Ronald? Zo niet dan is tie echt wel pleite! Eg wel baluh man!

Peter: All, Enigszins daaaabs zat ik de eerste minuten achter mijn PC begin van de middag. De geweldige ervaringen , indrukken , maar ook de vele goede gesprekken geperst in 3 dagen waren voor deze bijna abraham ook wel reden om een uurtje extra te slapen. Samen met de vele foto's kunnen we het nog eens dunnetjes opnieuw beleven. Voor herhaling vatbaar !! Ronald, Nicole, Nogmaals bedankt voor de geweldige hosting. En............. sorry toch weer vergeten bloemetje af te rekenen.

Willem: Engelen! Je stuitert maar gewoon door maar bij thuiskomst bleek ik toch ook redelijk uitgewoond. M'n dochter vroeg , kijkend naar mijn denk ik inmiddels vermoeide gezicht, of er misschien toch niet '' iemand over me heen was gereden''. Zo vond ze dat ik er uit zag. Adviseerde me naar bed te gaan.  Eigenwijs heb ik dat uiteraard hooghartig doch beleefd afgewimpeld , maarre  's middags had ik het effe niet meer, toch maar even een kort tukkie gedaan om alles weer kreukvrij te krijgen. Echt oxelfris ben ik maandag niet geweest, teveel drank, te weinig slaap en erg veel buiten en van dat alles gepropt in 3 dagen, nou ja, dat wil dan wel. Heb ik dus uiteindelijk maar aan toegegeven. Inmiddels hersteld en ik kijk inmiddels uit naar andere afspraken aanstaand weekend voor bezoek aan  Documenta in Kassel. (4 jaarlijkse tentoonstelling van moderne kunst world- wide). ''Baldadig'' is misschien niet het goede woord , maar het is van een zelfde orde. Eerste deel van de foto's zouden vandaag klaar zijn, probeer ik zometeen op te halen. Ben benieuwd! Nicole en Ronald , nog keiheibedaaaaaaankt voor de onvergetelijke gastvrijheid die een onlosmakelijk deel uitmaakt van een evenzo onvergetelijke herinnering. Ronald, kan me voorstellen dat je cc-minnend geworden bent , maarre na zondag heb je al problemen met de buren, is 12.000 cc dan niet wat aan de royale kant? Laat je ons weten wanneer je weer moet verhuizen ? Groetjes, Willem  !!

Ronald: Ook Nicole en ik hebben het erg naar ons zin gehad. Was leuk en gezellig om jullie over de vloer te hebben. Een en ander is overigens niet ongemerkt aan de straat voorbij gegaan zo bleek ons in de loop van zondagmiddag. Jullie hebben vrijdag echt pech gehad, want de eerste drie dagen van deze week ben ik weer in overhempje en korte broek op de fiets naar het werk gegaan en de komende dagen wordt het nog warmer voorspeld. Ik ben benieuwd naar de foto's. Ons eigen rolletje moet nog worden weggebracht dus dat zal nog wel even duren. Roelinda, je telefoon is bij ons niet boven water gekomen. We hebben gisteren gezocht maar niets gevonden. Ik heb het nummer gebeld (dacht dan hoor ik hem wel ergens rinkelen) maar kreeg de voice mail. Groeten. p.s. Heb de website van de HD shop in Chester bezocht om even naar motorfietsen te kijken, met name die Sportster 12000 CC sport! http://www.centurion-hdx.co.uk/



© 1997-2019 roelinda.nl | info@roelinda.nl